Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z březen, 2013

Death Note

Obrázek
Název Japonsky: デスノート Název anglicky: Death Note Název Česky: Zápisník smrti Počet epizod: 37 Žánr: Horror, záhady, detektivní, fantasy, shounen-ai, bishounen, gothic, emo V říši smrti, kde žijí shinigami, je jeden, jménem Ryuk, který se začíná nudit. Nudí se tak moc, že aby si užil nějakou zábavu, upustí zvláštní notes, kam se zapisují jména osob, které mají zemřít a způsob, jakým mají zemřít. Ryuk ten notes cíleně upustí přímo do říše lidí a s napětím čeká, kdo ho sebere, neboť člověk, který zápisník nalezne, získá schopnost ovládat lidské životy a to už by mohla být nějaká zábava, nemyslíte?

Zase u anime (y)

Táááááááááááááák nevim proč, ale nějak mě začalo lákat anime Death Note :333 je to hustýýý! :D psycho což já mám ráda. je to postavený na úvaze co je spravedlnost a na životě a smrti, což se mi líbí (y) .. Jsem zatim u druhýho dílu @.@ :D ale i tak jsem na straně Kira!! :3 :O Wohoou až do koukám dám sem recenzi ! ;))

Wohoou!

Ták to, že je Sawako zase nemocná..ktomu se radši vyjadřovat nebudu! -,-" Jinak mě zase popadla ANIME nálada!) takže se vrátim k tomuto blogu. pochopte poslední dobou nemám moc času. už kvůli přípravám na SŠ -,- ) ALe vynasnažím seeee)) Vaše: Sawako-chan~