Příspěvky

Zobrazují se příspěvky z květen, 2012

Hinata Ibuki A Ui-chan

Obrázek

Ayamu-kun!♥

Obrázek

Hoshizora e Kakaru Hashi (3)

Obrázek

Hoshizora e Kakaru Hashi (2)

Obrázek

Hoshizora e Kakaru Hashi

Obrázek

Hoshizora e Kakaru Hashi ---► Recenze ◄---

Kazumův bratr Ayumu se potřebuje zotavit z nemoci, takže se stěhují z velkého města do venkovské horské vesnice, kde už jednou byl jako malý jeho starší bratr Kazuma. Plánují nastoupit v otcově hotelu Yorozuyo, ale na cestě se ztratí. Blouděním v horách Kazuma narazí na dívku jménem Ui Nakatsugawa. Je to první z mnoha setkání v jeho novém venkovském životě. Jeho život i život jeho mladšího brášky se stane hned velice zajímavý už první den. ..Více se nechte překvapit.. Moje doporučení: Abych řekla pravdu válela jsem se smíchy pod stolem, ale byli i chvíle kdy mi ukápla slza.. :')) ...Takže je to nejužasnější anime co jsem v poslední době viděla.. .DOPORUČUJU!!))

Tacata*!

Obrázek

Áj ℒℴνℯ ...*

Obrázek

Takže...(Menší inf.)..aneb zbytečné sebrání Vašeho času >.O

Obrázek
Několik věcí, kterých mám už delší dobu na srdci.. 1. Vééélkou, ale fakt velkou omluvu...za to, že jsem tak neschopné Sb -.- .. ...Ale mám několik ospravedlňujících (snad! :D") ...důvodů... a).. Mám hodně testů zkoušení a několikrát týdně do 16:00 ... =.=" ... b) ..Když už mám čas..nemůžu chodit na Pc ... /*/o/*/ ... c) Už týden jsem doma a z toho půlku jsem se s*ala v horečkách :@ !!... Takže květen na shuchi! ..:D(nevim proč, ale je to dobrá nadávka..a neni sprostá) 2. Už jsem se konečně položila do psaní té povídky.. i když se v tom začínám trochu strácet..né v ději, ale v celkovim psaní .. @.@"... Ale Sawako!...se nikdy nevzává!! Yóóž!.. ♦.♦ 3. Zábavný obrázek, aby jste se na mě nezlobyli... :P Btw...jestli někdo víte z jakýho anime to je ..pls do komentu jeho název ..Arigatóó!))

I ♥' U

Obrázek
Někdy se ztrácím v myšlenkách o tom , že mi jednou konečně řekneš 'Miluju tě' , chvíle kdy se to ale stane skutečností je opravdu jen sen .

Everyone have feelings *Forever alone* ...

Obrázek

Houbičky!

Něco pro pobvení! ;D

Pstavy z mé povídky -> Jsme přece jenom Lidi!(4)

Obrázek
Moje mamka ...Její 31 znamení rak ..a Miluju jí víc než cokoliv na světě!... Jmeju se Nana-chan ... má 168 cm..

Pstavy z mé povídky -> Jsme přece jenom Lidi!(3)

Obrázek
Aaa..TO to jsem já Sawako-chan... Je mi 14 let Mám modré oči ..ale mám zvlášzní schopnost ...můžu měnit svoji barvu očí, ale Pššt ..nikdo kromě mě a mého pejska o tom nevi ;) .... Mám 165 cm ...

Pstavy z mé povídky -> Jsme přece jenom Lidi!(2)

Obrázek
Toto je asi moje jediná fotka z dětství ....Bylo mi asi 6let..a to vedle mě je pejsek bráchy, který bohužel je už posmrti ...:// ...

Pstavy z mé povídky -> Jsme přece jenom Lidi!

Obrázek
Onii-san ... Mám ho ráda, ale jelikoš ho moc (skoro vůbec) nevídám, nemám kněmu nějak extra silné pouto ... Jemu 17 let ...Jmenuje se Frau má asi 175 cm ...a víc bohužel Mamka ani táta o něm nemluví... a já ho jak už jsem několikrát říkala moc nevídám ... -.-"